financieel

Financiele experts vind je op mijnseostart

Arbeidsrecht advocaat

arbeidsrecht-advocaat-den-haag Een arbeidsrecht advocaat is een advocaat die specialist is in het arbeidsrecht. Een vitaal fragment van het arbeidsrecht is het ontslagrecht. Een advocaat arbeidsrecht doet ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals een normale advocaat. De arbeidsrecht advocaat behandelt continu ontslagzaken en houdt de rechtspraak en literatuur op het gebied van het nieuwe arbeidsrecht en ontslag nauwlettend bij. Het nauwlettend volgen van het arbeidsrecht is vitaal, want er zijn steeds wijzigingen in het arbeidsrecht. Dat betreft alsmede arbeidsrechtelijke regels, maar ook wijzigingen in de jurisprudentie.

Huurrecht advocaat

Het huurrecht is niet echt simpel. Er zijn sommige wettelijke regeltjes waar u mee te maken heeft bij een huurconflict. Ook de gemeente Den Haag heeft zijn eigen normen die van toepassing kunnen zijn op uw huurzaak. Het is dan ook slim om bij een huurgeschil een specialistische huurrecht advocaat of jurist in te schakelen die goed op de hoogte is met het huurrecht en de regels. Hoewel velen bij huur snel zal denken aan de huur van een woning zijn er vele andere type huurcontracten. Je kunt een boot huren, of een boormachine. Voor deze huurovereenkomsten is het in het algemeen niet van toepassing om de positie van de huurder te behoeden met wettelijk bepalingen.

Taxatie vastgoed

taxateur rotterdam zakelijk vastgoed Wij verstrekken vakkundige makelaarsdiensten en gediplomeerde taxaties gericht op onroerend goed, apparatementen en niet-woningen, met een commercieel, professioneel dan wel commercieel karakter. Hieronder valt bedrijfshuisvesting, commercieel- c.q. beleggingsvastgoed en onroerend goed met unieke eigenschappen.

Taxateur zoeken

Bij de taxatie van een woning is meer dan genoeg vergelijkingsmateriaal om de waarde op te bepalen. Via de comparatieve werkmethode worden referenties met elkaar vergeleken en is er een aanpassing voor verschillen. Deze werkwijze van taxatie, ook wel objectvergelijking genoemd is denkbaar omdat er legio verkooptransacties beschikbaar is. Bij taxatie van zakelijk vastgoed zoals bedrijfsruimte, horeca, winkels maar ook verhuurde appartementen (beleggingen) werkt dit anders.

Vastgoed taxatie Rotterdam